or. Chișinău, str. Bucureți 50

Ce înseamnă asta?

Un microclimat confortabil în casa ta. Nici umezeală, nici mucegai!
Avem tot de ce aveți nevoie pentru a controla și a gestiona calitatea aerului, temperaturii și umidității. Adresându-vă la noi puteți fi siguri în rezolvarea oricărei probleme legate de microclimatul din interiorul locuinței DVS.

Fresh 24h

Supapa continuă să furnizeze aer proaspăt de afară fără a fi ferestrele deschise.

Lipsa de curenți

Aerul de alimentare este încălzit și protejat în timpul iernii de la curenți.

Aer curat

O cascadă de 3 filtre purifică profund aerul în conformitate cu standardul medical.

Liniște

Ferestrele sunt închise și zgomotul nu vine de pe străzi.

De umezeală

Igrasie, mucegai și condens — semne de umiditate în casă. Suplimentar suprapresiunea de aer de pe strada amplifică supapa și va asigura circulația fluxului de aer în casă și va reduce umiditatea până la norme, rezolvând problemele.

De îmbâcseală

Cu ferestrele închise într-un apartament se acumulează repede dioxid de carbon, care îl expirați. Acest lucru provoacă dureri de cap, tulburări de somn, oboseală cronică. Supapa reduce concentrația de CO2 la un nivel de siguranță, îmbogățește aerul cu oxigen.

De miros

În cazul în care în casă funcționează prost tirajul natural — mirosul de ventilație din apartamentele vecine prin grilele de evacuare din bucătărie și băi intră în casa ta. Supapa creează fluxul de aer, care alungă mirosurile neplăcute înapoi în hotă și rezolvă problemele.

De zgomot și praf

Prin ferestrele deschise din stradă în casă se adună praf, gaze de eșapament, se aude zgomot, în apartament se formează curenți de aer. Ventilul nu permite deschiderea ferestrelor, asigurând o ventilație constantă. Aerul murdar este curățat de filtre, încălzirea elimină curenții.

Mamelor și copiilor

Viitoarele mame, copii sunt predispuși la hipoxie (deficiență de oxigen), praf, eliberarea de substanțe nocive din mobilier și alți poluanți de origine conduc la astm sau la alergii. Supapa va aerona o casă fără curenți, va satura aerul cu oxigen și va elimina alergenii în hotă.

Ce probleme rezolvă?

Call Now Button