Cine noi?

Compania, «Eco Service» din 2010 s-a implicat în producția și instalarea sistemelor de ventilație naturale.

Oferim supape de ventilație în spații rezidențiale, birouri, pavilioane de cumpărături etc. De asemenea, oferim servicii de instalare.

Punem în aplicare vane de ventilație fiabile și ușor de utilizat la prețuri rezonabile, care vă vor ajuta să scăpați de ceață la geamul izolator, îmbăcseală în încăperi și zgomot în timpul ventilației.

Cum funcționează?

Dacă în interior persistă mirosuri umede, mucegăite sau neplăcute;
Dacă casa este alergică sau astmatică;
Dacă există copii mici, cu supapa aerul din apartament, birou sau grădiniță este mereu proaspăt, curat și sănătos!

Fără supapă

Fără ventilație normală în apartament persistă mucegăit, miros neplăcut, murdar. Ventilând cu fereastra, se obțin cureți de aer, praf, zgomot, gaze nocive și alergeni.

Cu supapă

Ferestrele sunt închise, suntem protejați de curenți, praf și zgomot de pe stradă. Intrarea curată și proaspătă deplasează aerul înfundat, praf și mirosurile neplăcute.

Recenzii

Client

В понедельник ребята установили, уже на следующий день окна только на половину были запотевшем с утра. А сегодня когда открыла жалюзи запотевшем окон вообще не было. В первые за несколько лет зимой я смогла увидеть улицу из окон моей квартиры.
Большое спасибо EcoService.md!

Client

De trei zile avem instalate aceste aerisiri si nici nu m-am asteptat la asa rezultat rapid si eficient, geamurile si chiar colturile la pereti nu mai curg. Va multumim si va recomandam cu incredere, chiar se merita aceasta investitie! Succese mai departe!

Client

Multumim frumos. la noi deja totul e bine, ferestrele sint uscate si aerul e mereu curat in casa.

Client

Sintem foarte multumiti de serviciile acestei companii. efecte sunt mari!!! O echipa BRAVO!!! Lucrarile se petrec cu atentie deosebita si calitatea este la un nivel innalt!

Client

Noi suntem foarte multumiti de ventilare! Nici un pic ce mucegai nu mai avem. Multumim mult.

Contacte

Adresa

Moldova, mun. Chișinău, str. București, 50

Rețele sociale

Trimite-ne mesaj